Å invitere en fremmed til bords! :)

 

  

Her skal dere få høre hvordan det gikk etter at jeg la ut en invitasjon til en nyinnflyttet til å komme på venninnemiddag. Jeg var spent på om jeg kom til å få noen henvendelser, og lørdag formiddag fikk jeg en hyggelig melding på innboks fra Lill. Vi avtalte at hun skulle komme en times tid før de andre gjestene sånn at vi fikk tid til en prat først. Lill ga et veldig positivt førsteinntrykk, og vi fant ut at vi hadde mye å snakke om :)

Da de to andre gjestene kom, serverte jeg en velkomstdrink som var en bacardibasert kiwidrink med mynte.

På menyen var det soyamarinert marinert torske- og laksefilèt. (Hadde jeg visst at jeg skulle invitere en fremmed gjest da jeg handlet inn, så hadde jeg nok ikke valgt fisk, siden det ikke er alle som liker fisk), men det gikk fint. Tilbehøret var mango- og avokadosalat (med mye koriander og presset lime!), søtpotetmos og potetstaver. Drikke inntil middagen var rosèvin. Til dessert hadde jeg laget Troika-kake. Det var første gang jeg prøvde meg på denne, og den ble faktisk vellykket!

Jeg glemte helt å ta bilde av maten, men gjestene sa i hvert fall at det var veldig godt. Jeg hadde også laget en mintlikør som to av oss tok av før vi gikk bort på Bedehuset for en drink.

Nå var det absolutt ikke maten som var det viktigste denne lørdagen, for både jeg og de andre to gjestene opplevde Lill som et spennende menneske med mange ulike sider, og vi hadde en veldig hyggelig kveld der vi snakket om alt mulig. Det gjorde absolutt kvelden til noe mer enn den ellers ville vært, og jeg tror Lill og jeg kommer til å ha kontakt ved seinere anledninger også

Jeg anbefaler alle som skal ha en uformell sammenkomst, eller vinklubb eller lignende, til å gjøre det samme, legg ut på facebook og be folk om å dele. Jeg har hørt fra mange opp gjennom at det er veldig vanskelig å komme inn i et miljø her Larvik hvis man ikke kjenner noen.

Husk at det tross alt er gjesten som er den modigste!

#gjester #tilbords #fisk #venninnekveld #mat #vin #hyggeligselskap #enfremmedtilbords #meny #lørdagskveld #Larvik

 

4 kommentarer

Danian. Gutteblogger

30.10.2016 kl.19:12

Så utroooolig koselig av deg å gjøre det. Det er ikke alle som tørr å gjøre noe slikt og dette var koselig å lese og at det var en suksess var jo enda bedre.

Anjaloha

30.10.2016 kl.20:55

Danian. Gutteblogger: Ikke sant? Det var veldig hyggelig, og jeg gjør det gjerne igjen! Oppfordrer andre til å gjøre det samme :)

Camilla

31.10.2016 kl.00:06

Så koselig og så snilt av deg! Det er jeg sikker på hun satt veldig stor pris på. Er som du sier at det er ikke bare, bare å flytte inn på en ukjent plass der hvor man må skaffe seg ting på nytt.

Mvh Camilla K. 💞

Anjaloha

31.10.2016 kl.19:43

Ja, det var hyggelig for alle, så dette er å anbefale??????

Skriv en ny kommentar

Anjaloha

Anjaloha

42, Larvik

Jeg bor i Larvik med min datter, hund og katt i en generasjonsbolig, og jobber som lærer på videregående skole i Larvik. Liker å skrive, tegne, fotografere og å reise. Synes interaksjon mellom mennesker er spennende, så jeg kommer til å skrive om ulike relasjoner, kontraster i livet og ha spotlight på små og store ting som jeg finner interessant. Håper du vil lese videre og at det du leser rører deg på en eller annen måte. Klem, Anja :) P.S. Hvis du vil vite mer om meg så bør du lese innlegget fra 10.10.16, "Meg uten filter".

Kategorier

Arkiv

hits